Jdi na obsah Jdi na menu

Silvestr na Trůbě

31. 12. 2008

     Letošního Silvestra jsme se na doporučení našich kamarádů Standy a Hanky rozhodli strávit ve Štramberku. Výlet to byl parádní a atmosféra taky, vzhledem k tomu, že na letošního Silvestra mrzlo jako na Sibiři, hned po příjezdu jsme zapadli do velice příjemné hospůdky a dali si něco na zahřátí a k zasycení.

 

Hanka se Standou

    Před půlnocí jsme se prošli kolem Trůby a sešli dolů na náměstí, kde jsme si dali skvělý svařáček, bohužel jen ti co neřídili, protože nás ještě čekala cesta domů. Na náměstí byla spousta stánků s občerstvením, výbornýma Ušima, živou hudbou a skvělou atmosférou. Dokonce se tady našla i diskotéka pro ty, které živá hudba nenadchla.

    Po půlnoci, o které jsme si nebyli příliš jisti kdy vypukla, jsme si přiťukli šampaňským a úplně zmrzlí jsme sledovali úžasný ohňostroj, kteeý jen trošičku rušili petardy přímo na náměstí, které byli místy nebezpečné...

Obrazek

    Jinak ale můžeme jenom doporučit, je to originální způsob jak strávit konec a zároveň začátek roku. Možná se tam příští rok zase sejdeme.

    Pokud ale máte taky nějaký dobrý tip na strávení Silvestra, tak nám dejte vědět, ať se o to můžeme podělit s ostatníma...LP

 

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář